Stel zelf je ecosysteem samen!

Wil jij zelf bepalen hoe jouw unieke ecosysteem samengesteld wordt, dan is dit de juiste keuze voor jou. Stel hier zelf je ecosysteem samen in een paar simpele stappen. 

Het werkt heel eenvoudig. In elk scherm kies je een of meer producten. Vervolgens klik je op ‘Volgende’ om naar de volgende stap te gaan. 

Maak jouw ecosysteem in 5 eenvoudige stappen:

1) Je start met het kiezen van een glazen pot. Wil je een bescheiden, kleine Erlenmeyer of juist een indrukwekkend grote glazen bol?

2) Vervolgens maak je een keuze uit het assortiment prachtig gekleurde planten. Let op dat een grote pot meer planten kan bevatten dan een kleine.

3) Een bodembedekker hoort alleen bij vochtige grond. Kies mos of selecteer direct de volgende stap.

4) Met mooie decoratieve opvulling benadruk je de kleur en stijl van het ecosysteem. Kies voor schors-snippers, gekleurd grind of split.

5) Het ecosysteem wordt afgesloten met een mooie kurken deksel. Wil je een extra ‘touch’ geven aan jouw ontwerp dan kan je kiezen voor een deksel met led verlichting. Vooral ’s-avonds geeft het warme licht een prachtig effect.

Jouw ecosysteem samenstellen

Klik hier om te beginnen met het samenstellen van jouw unieke ecosysteem. Kies voor een mooie glazen pot, planten voor droge of juist vochtige omgeving en maak jouw ontwerp af met een collectie van prachtige accessoires.

  • Vers van de kweker bij jou thuis geleverd
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • De leukste DIY ecosystemen van Nederland

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.